Region 1 Officer Training Meeting – February, 2018
February 10th, 2018
WebEx Dial-in Teleconference
Region 1 held its annual Officer Training meeting on February 10th, 2018. The meeting was held as a teleconference. All officers of Region 1 were invited to attend including Section and Chapter leaders. If you missed this meeting, the powerpoint presentations and WebEx videos of the sessions have been provided. If you need to contact an individual from one of the sessions, please click on their picture below and their contact information will be provided.
Individual presentation files can be found under “Topic” in the agenda.
|Start Time||Duration||End Time||Speaker||Topic|
|9:00AM||20 min||9:20AM||Babak D. Beheshti||Introductory remarks|
|9:20AM||20 min||9:40AM||Cheryl Sinauskas||MGA Resources
|9:45AM||90 min||11:15 AM||Ed Palacio
|11:15 AM||5 min||11:20 AM||Break|
|11:20 AM||60 min||12:20 PM||Bala Prasanna||Treasurer Training powerpoint|
|12:20 PM||10 min||12:30 PM||Break|
|12:30 PM||45 min||1:15 PM||Peter Eckstein||Secretary Training powerpoint|
|1:15 PM||15 min||1:30 PM||Ed Palacio||Video!|
We have provided an optional powerpoint template for those presenting at the meeting. R1 presentation template for the training session